I går var jeg på det siste distriktsbesøket mitt! Det må nesten feires med et eget blogg innlegg.

Alt i alt har jeg møtt 34 District Education Managers og i de fleste tilfeller har jeg møtt dem på deres kontor. For de mest avsidesliggende distriktene har jeg heldigvis klart å kombinere møtene med andre turer de har hatt slik at vi har sluppet å kjøre i 5 timer kun for ett møte.

Alle jeg har møtt har vært utrolig hyggelige og behjelpelige. Selv om r’ene høres ut som l’er og noen snakker usannsynlig fort er engelsken også upåklagelig. Alle har vært profesjonelle og jeg har heldigvis sluppet å vente i flere timer (noe man ofte kan ende opp med å gjøre her). Nå hjelper det nok å komme fra en organisasjon som UNICEF og alle vil veldig gjerne fortelle meg alt de trenger hjelp til og hvordan akkurat vi kan hjelpe. Det er vanskelig å ikke kunne love hjelp eller støtte, helst vil man jo hjelpe andre. Men et smil og et «jeg har kun vært her i noen måneder» pleier å hjelpe og de skjønner at kanskje ikke jeg er riktig instans.

Litt trist er det også å være ferdig. Jeg har fått sett hele landet, fra nord til sør og jeg har opplevd mye rart på turene mine. Men det skal bli godt å bare være på kontoret og jobbe med prosjektet mitt. Nå venter telefonen og epost terrorisering av diverse NGOer!